dimecres, 27 de febrer del 2013

PREGÓ ALTERNATIU 2013

Volem recordar-vos que aquest dissabte dia 2 es realitzarà el, ja tradicional, PREGÓ ALTERNATIU. Per això, com cada any, fem una crida a casals, aplecs, colles, festes alternatives, col·lectius i moviments socials d'arreu de les comarques de Castelló per a participar-hi. 

Com ja sabeu l'acte consisteix en eixir pels carrers del centre de Castelló totes juntes per a fer-nos escoltar com cadascú crega convenient (pancartes, performance, pamflets, etc.). La raó d'aquest acte és donar veu a les diferents reivindicacions i lluites de les comarques de Castelló i els seus voltants. A més, servirà com a dia d'encontre, passar-ho bé i donar molta canya (com resa l'eslogan de les festes alternatives d'enguany: MENYS ROTLLO I MÉS CANYA!!).

Recordar-vos que el pregó començarà a desfilar a les 18h., abans es farà la trobada de tots i totes els praticipants per a l'organització de l'acte.

A més, convidar-vos a vindre i participar en tots els actes que hi hauran durant tota la setmana de la Magdalena en el Casal, una festa alternativa i popular.

Salut i gràcies!!

**Si penseu en alguna persona o col·lectiu que puga estar interessat, us preguem que reenvieu aquest correu.


Casal Popular de Castelló

c/ d'Amunt, 167. 12001 - Castelló de la Plana 
(La Plana Alta - Països Catalans)
casalpopulardecastello@gmail.com