dilluns, 11 de març del 2013

Fwd: JA PODEU ESCOLTAR I DESCARREGAR-VOS EL NOU COMPILATORI DE LA GIRA D'ESCOLA VALENCIANA: EL DISC DE LA MÚSICA EN VALENCIÀ VOLUM 7



 

 EL DISC DE LA MÚSICA EN VALENCIÀ VOLUM 7 JA ESTÀ DISPONIBLE A LA XARXA

 

 El podeu escoltar i descarregar-lo a www.lagira.cat

 

El nou compilatori que acaba d'editar Escola Valenciana en col•laboració amb totes les universitats públiques valencianes i el COM, recull temes de 22 grups de música en valencià que van editar disc durant 2012. Molts d'ells van actuar també en la Gira d'Escola Valenciana de la passada edició.

 

Aquest disc és eclèctic i pretén donar una visió àmplia de les produccions musicals que s'han fet durant 2012, està concebut com un reconeixement al treball dels músics,és un disc que regalem i esperem també que siga un compilatori atractiu per a les emissores de ràdio i els espais que ho vulguen de les xarxes socials, perquè el nostre objectiu és donar a conéixer la bona música feta en la nostra llengua, donar mostres d'una vitalitat  sovint bandejada per les administracions públiques i pel sector privat, també.

 

El disc compta amb temes de cançó d'autor, pop-rock, rap, ska...artistes del nord i del sud del País Valencià, de diferents productores musicals i ha estat editat per Mésdemil.

 

Els grups i cantants que conformen el compilatori són: Tardor, Agraviats, Odi, Sant Gatxo, Indefinits i Tirant lo Rock, Feliu Ventura, Òscar Briz, Verdcel, Komfusió, 121db, Atzembla, Malnom, Orxata Sound System, Tardor, Atupa, Joan Palomares, Andreu Valor, Assekes, Make some are us, Autòmats i El corredor polonés.

El dics compilatori inclou temes de dos dels grups que actuaran al Concert de Falles, el concert que marca l'inici de La Gira d'Escola Valenciana 2013. Són els temes "Orgasme", d'Orxata Sound System i "QuatribaRap", d'Atupa. El cartell del concert el completa Txatango, un dels grups que ha estat triomfador dels Premis Enderrock 2013.

Venda d'entrades del Concert de Falles a: www.escolavalenciana.org/concertfalles