dijous, 14 de juny del 2012

Sí al valencià, sí a les llengües!

 

Sí al valencià, sí a les llengües!


La Consellera d'Educació ha presentat un segon esborrany de Decret de plurilingüisme on no s'han inclòs cap de les propostes que la comunitat educativa i el món acadèmic li havien presentat. El nou document margina encara més el valencià, elimina la immersió lingüística i no parla de catalogació lingüística en valencià dels llocs de treball a l'ensenyament públic obligatori. És un document que retalla més l'objectiu d'aconseguir que l'alumnat acabe els seus estudis amb una competència lingüística també en valencià, a part del castellà i l'anglés.

Per això us tornem a demanar des d'Escola Valenciana que envieu a la Conselleria d'Educació el document que adjuntem on exposem què volem que incloga el Decret sobre plurilingüisme educatiu, unes propostes que asseguren la qualitat educativa del nostre alumnat i la competència lingüística en les dues llengües oficials i una tercera llengua com l'anglés, objectius que l'esborrany de decret no assegura.  

 

Us demanem que feu l'enviament del document que us adjuntem, emplenat, a través de les següents vies:

  • Registre ordinari: per qualsevol Registre (PROP) o per correu postal a:

Conselleria d'Educació Formació i Ocupació
Avinguda Campanar, 32
46015 València

 

 

ENTRE TOTES I TOTS ACONSEGUIREM QUE ELS NOSTRES GOVERNANTS ENTREN EN RAÓ I RECTIFIQUEN DAVANT LES ARGUMENTACIONS CIENTÍFIQUES I PEDAGÒGIQUES.

 

Com sempre us agraïm de bestreta la vostra feina!

 

Atentament,

 

Vicent Moreno i Baixauli.

President d'Escola Valenciana