dimarts, 28 d’octubre del 2008

Barcelona i València al Google Street View


Barcelona i València ja són al Google Street View

El Google Street View ja funciona per a les ciutats de Barcelona i València. L'aplicació permet de veure, a través de Google Maps, fotografies dels carrers d'una ciutat, i moure-s'hi de manera virtual. Així, si busquem un carrer sobre el mapa, podrem veure'n, no només la situació, sinó també quin aspecte tenen els edificis i comerços. Les cares dels vianants i les matrícules dels cotxes han estat difuminades per raons de privacitat.

Per poder oferir aquesta eina, Google ha hagut de fotografiar els carrers d'algunes de les principals ciutats del planeta, una tasca polèmica perquè alguns ciutadans i organitzacions s'han queixat que atempta contra la seva intimitat.

Vilaweb

Street View for Spain

Spain is the fifth country from Google Street View's map. You can now view street-level images for the biggest 4 Spanish cities: Madrid, Barcelona, Valencia and Seville.

Google Operating System

Vistas de Calle para España ya están en Vivo en Google Earth y Mapas Google

Como se esperaba, luego de los rumores que comenzaron la semana pasada, Google ha sacado a la luz las imágenes de Vistas de Calle en España. Las ciudades disponibles por el momento son: Madrid, Barcelona, Valencia y Sevilla.

Google Earth Blog