dijous, 23 d’octubre del 2008

Corrupte

Alcalde de Puerto Real: "Hi ha llibres que demostren que el Rei és un corrupte"

José Antonio Barroso (IU) es referma en tot el que ha dit sobre el Rei. "Està tot escrit en els llibres d'Amadeo Martínez Inglés i de Jesús Cacho", ha revelat el batlle de la localitat de Puerto Real (Cadis). "Però en aquest país no es llegeix" ha afegit, per remarcar que vol una República tot i que "si ha d'haver-hi Rei, que sigui digne i no un indigne com aquest subjecte". "Es té una visió de la monarquia de paper couché i de novel·la rosa, de programa del cor, però s'han publicat llibres que demostren que el Rei és un corrupte", ha afirmat.

En roda de premsa, Barroso ha deixat clar que no pensa dimitir i que si el processen es tractarà d'un "delicte d'opinió política", no pas d'un delicte de malversació o estafa", com la que li imputa al Rei.

Així mateix, ha manifestat que si el condemnessin i inhabilitessin "ho faran per un suposat delicte polític, encara que no tingui cabuda en l'ordenament jurídic d'aquest país, menys en aquells supòsits que afecten el Rei", ha dit. "Denotaria clarament les falles democràtiques de la Constitució", ha indicat l'alcalde gadità per denunciar una persecució moral contra la seva persona "per haver comès l'oprobi d'arremetre contra una institució legitimada per la Constitució però que, sota el meu punt de vista, es deslegitima tots els dies amb la seva conducta i el seu comportament".

eldebat.cat